Loading
live streaming tv malaysia tv1 live streaming tv2 live streaming tv3 live streaming ntv7 live streaming 8tv live streaming tv9 live streaming astro warna live streaming astro prima live streaming astro prima live streaming astro awani live streaming astro arena live streaming astro supersport live streaming muzik aktif live streaming animal planet live streaming hbo live streaming discovery channel live streaming wwe network live streaming

PELIK...PENSIL dan PEMBARIS

Inilah pensil yang sekaligus berfungsi sebagai pembaris untuk melakar garisan lurus.Ianya adalah hasil rekaan dari Giha Woo seorang pereka dari Korea...
(klik untuk sumber)...











PERHATIAN!! : AKAUN TWITTER POPULAR UNTUK DIJUAL SAMADA UNTUK KEGUNAAN PERSONAL ATAU PERNIAGAAN. KLIK DISINI!
7 komen:
emy zulaiha berkata...

canggih kat sini ade tak?nak satu! :)

Aida Omar berkata...

ini pensel pelbagai guna nie.. hihi. Kalau hilang benda alah tu, kena guna pembaris jugak. :P

NadiRah berkata...

canggih ar..beli stu ar nnt..huhu

Aishah Jahirah berkata...

2 in 1...tapi kalau nak ukur bape cm ttp kena guna pembariskan....setakat buat garisan lurus je blh la..hehee

Teenager Housemaid berkata...

whoaa..
kat malaysia ade jual tak?
hehe

Onitsuka_hana berkata...

cmna la bleh terpikir kan

MaYa MustWany berkata...

wahh hebat.klu dulu time LK,sure senang keje ..hihi