Loading

NGERI...AUTOPSI mangsa ROGOL

Kepada kaum wanita, jagalah diri anda sebaiknya agar tidak menjadi mangsa rogol oleh lelaki yang tidak berhati perut...















Paparan:
PERHATIAN:SEBARANG PERMASALAHAN, SILA LAPORKAN KEPADA KAMI PADA RUANGAN KOMEN SERTAKAN SEKALI LINK PAGE TERSEBUT.TQ
18 komen:
SoutulMujahid berkata...

bro, kaburkan muka. kesian kat mangsa

Anis Anisa berkata...

sseram sejuk bdn tengok pic tu...

Onitsuka_hana berkata...

np kena bedah?

blogtilldrop berkata...

kenapa post mortem sebegitu sekali...

emy zulaiha berkata...

kesiannye..ape yg cube doktor tue buat zora?kesian mangse :(

Teenager Housemaid berkata...

tengok gambar2 kat blog zora ni, nasib baik jugalah saya tak bawa sampai ke mimpi..huhu..
ngeri ooo..

EmpayarUtama berkata...

Er, muka tu jelas le takut ada sedara mara masuk sini...

TiraPengemis berkata...

ya Allah....takut la...ngeri...

Aida Omar berkata...

Takziah dan Al-Fatihah buat mangsa jika beragama Islam..

Ya Allah kenapa sampai macam tu seksanya mayat..

Jauhkan lah kita semua dari perkara2 sebegini..

Yuu Hidayu berkata...

erkkkk

Edy Fee berkata...

teruknya..knapa mcm tu skalu klau ye pon kne rogol..terseksa myat asenya

cik golek...... berkata...

knape dy bedah mngsa tuh??

Juliet_iRa~" berkata...

dasyatnya..

takutttttt

MaYa MustWany berkata...

pelik,yang nak bedah bagai sangat nape ye?tang kerongkong tuh de effect ke?air liur perogol?macam kes seksa mayat jew.

DianaAzis berkata...

Oh tidak.. sangat seram.. kenapa post mortem sampai camni sekali ????

saiful irfan berkata...

Takutnya ngerinyaaaa jng pose pic2 cam tu lagi

saiful irfan berkata...

Takutnya ngerinyaaaa jng pose pic2 cam tu lagi

Amir Zakwan berkata...

Ni bkn post mortem rasenya. Autopsy Post mortem bukan mcm ni. Ni mcm kes jual organ