PELIK...derma SPERMA / AIR MANI (18 SX)



Siapa sangka di Shanghai China terdapat sebuah pusat penerima sperma juga dikenali sebagai Bank Sperma Shanghai. Dengan menawarkan wanita-wanita cantik untuk melakukan hubungan seks, penderma juga akan menerima bayaran keatas sperma yang didermakan dengan harga yang berpatutan. Salah satu syarat bagi lelaki yang ingin menjadi penderma sperma, mereka haruslah menahan daripada melakukan seks mulai 4 hari sebelum pendermaan dilakukan bagi menjamin air mani yang berkualiti (sumber dipetik).
Dunia semakin pelik...


























87 Senarai Biasiswa dan Pinjaman Pelajaran Malaysia 2014
Comments
7 Comments

7 Responses to "PELIK...derma SPERMA / AIR MANI (18 SX)"

belogkiter berkata...

diorang ni memang gila kan. apa pun ada

logorithm berkata...

Sambil-sambil tuh diorang buat blue film, boleh jual... :->

ChaCha berkata...

adehh..ape kene gitu....

Khairil berkata...

kat mana hospital ni?..haha

Saiazuan berkata...

mcm xde maruah dah si nurse tu ~_~

Ringgo berkata...

kena bayar ke hospital ni hehe .. derma sperma sambil derma dara ..
syok aa depa ..
muka macam besa buat jaa

Abang David berkata...

Wahhh Bukaaann Mainnn???
Udah Gillaaa ini orang2nya